ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Η εταιρεία TDS SECURITY ξεκίνησε την δραστηριότητας το 1992 σαν ατομική επιχείρηση στο Δ.Χαιδαριου με σκοπό την εγκατάσταση συστημάτων ασφάλειας και κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης (CCTV).

Από το 2005 η TDS SECURITY κάνοντας δυο νέες στρατηγικές συνεργασίες ασχολείται με την ψηφιακή καταγραφή και μεταφορά εικόνας μέσω internet αλλά και με τον εντοπισμό οχημάτων –σκαφών μέσω δορυφόρου .

Η TDS SECURITY με οδηγό την οργανωση,την εμπειρία ,την ειλικρίνεια προτείνει λύσεις που αντανακλούν την φιλοσοφία της επιχείρησης και βασίζονται στα εξής χαρακτηριστικά :

Παροχή καινοτομικών επιχειρηματικών εφαρμογών , διαρκή επεκτασιμότητα και αποδοση,αξιοπιστια δεδομένων και ασφάλεια συναλλαγών ,λειτουργικότητα και αυστηρό έλεγχο για εξασφάλιση ποιότητας και παρέχει στους πελάτες της να νιώσουν σιγουριά για την ασφάλεια τόσο της οικείας του όσο και της επιχείρησης του.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας

Η TDS SECURITY συνεργάζεται με πλήθος εταιρειών ,με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ασφάλειας.

Η εταιρική εικόνα της TDS SECURITY ,ο σεβασμός απέναντι στην αγορά και η πρόκληση να συνδυάσουμε την ασφάλεια με την ευκολία ,είναι επίσης σημαντικά θέματα που επεξεργαζόμαστε

Όποια και εάν είναι η εφαρμογή σας έχουμε την λύση!

Ο βαθμός ασφαλείας και τα εξαρτήματα διαμορφώνουν το κόστος.